Trainingen

Trainingen voor werkgevers, ondernemers en gemeenten

Jobcoachbureau De Brug biedt werkgevers, ondernemers en gemeenten de volgende trainingen:

Supported employment – Jobcoaching (intern) met certificaat ‘Gecertificeerd jobcoach’

  • Protocol
  • Assessment
  • Aanvraag (werkgevers, ondernemers)
  • Werkgeversbenadering (gemeenten)
  • Coaching

Deelnemers ontvangen een certificaat ‘Gecertificeerd jobcoach’.

Indien gewenst blijft Jobcoachbureau De Brug minimaal 3 en maximaal 6 maanden actief met ondersteuning met het assessment, de aanvraag en de coaching. Dit geldt per werknemer en vanuit een abonnement. De abonnementskosten zijn afhankelijk van het in te zetten begeleidingsregime voor de werknemer en worden apart geoffreerd. U wordt begeleid door één van onze jobcoaches, die ook het certificaat hebben behaald.

De kosten voor de training bedragen € 895,00 (excl. BTW en reiskosten).

Meld u aan via ons contactformulier.

Naast deze training hebben wij ons gericht op online re-integratie. Meer informatie vindt u binnenkort op www.e-integratie.nl.

Groepstraining Werken aan veerkracht, verminder je stress!

Gedurende de dag moet je veel presteren en presenteren. Je houdt veel ballen in de lucht. Van de ene meeting naar de andere en als je je e-mail opent puilt deze uit. Je kent vast wel het gevoel van de tank is leeg of ik ben op. En als dit halverwege de dag is, dan is het moeilijk je taken uit te voeren, helder te denken en als er dan iets tegenvalt om daar snel van te herstellen. Allemaal situaties dat je veerkracht laag is.

Veerkracht is het vermogen om je goed voor te bereiden op, goed om te gaan met en te herstellen van stressvolle, ongemakkelijke of onplezierige situaties. Herstellen gaat sneller als je veerkrachtiger bent. Dat is niet alleen fijn voor jouzelf maar ook voor jouw omgeving. Zowel op het werk als thuis. In deze presentatietraining leer je welke technieken je kunt inzetten. Je leert je zelf kennen en herkennen en bent heel gemakkelijk in staat om je energie gedurende de dag op peil te houden. Je kunt meer doen in dezelfde tijd. Dit is een must vandaag de dag want er wordt veel van je verwacht in een dynamische omgeving. Wetenschap omgezet naar direct toepasbare technieken.

4 bijeenkomsten van 3,5 uur in tijd. Verandering kost tijd: daarom over een periode van 3 maanden.

De kosten voor de training bedragen € 895,00 (excl. BTW en reiskosten).

Meld u aan via ons contactformulier.

Het Ontwikkelboek – De kracht van de ondernemer

MKB Sociaal heeft een eigen inspiratieboekje voor MKB ondernemers ontwikkeld. Dit ‘ontwikkelboek’ bestaat uit een checklist van 9 vragen en geeft inspiratie voor een ontwikkelplan. Beantwoordt u alle vragen met ja: dan heeft u een juiste balans tussen bedrijfs- en persoonlijke ontwikkeling. Beantwoordt u 1 of meer vragen met nee, dan ondersteunt dit inspiratieboekje u in drie stappen hoe u de ontwikkelingen in uw onderneming beter richting kunt geven en probleemoplossend kunt werken.

Deze inspiratiesessie over de kracht van de ondernemer wordt u aangeboden door MKB Sociaal in samenwerking met de Structura Groep. In deze interactieve inspiratiesessie presenteren wij u het ontwikkelboek vanuit een universeel toepasbaar denkraam.

De inspiratiesessie duurt van 10:00 tot 16:00 uur inclusief lunch.

De kosten bedragen € 895 (excl. BTW en reiskosten en voor 2 deelnemers) plus de kosten voor het ontwikkelboek van € 25 (per deelnemer).

Meld u aan via ons contactformulier.

Organisatie & Management

Kwaliteitszorg; een ondernemerstraining voor startende  en jonge groeiende organisaties

kaartje-JCB
© Copyright 2020 Jobcoachbureau De Brug B.V.