Trainingen

Jobcoachbureau De Brug biedt werkgevers, ondernemers en gemeenten de volgende trainingen in twee dagdelen:

Supported employment – Jobcoaching (intern) met certificaat ‘Gecertificeerd jobcoach’

  • Assessment
  • Aanvraag (werkgevers)
  • Werkgeversbenadering (gemeenten)
  • Coaching

De kosten voor de training bedragen € 895,00 per deelnemer (excl. BTW en reiskosten). Deelnemers ontvangen een certificaat ‘Gecertificeerd jobcoach’.

Naast deze trainingen hebben wij ons gericht op online re-integratie. Meer informatie vindt u binnenkort op www.e-integratie.nl.

Meld u aan via ons contactformulier.

Het Ontwikkelboek – Inspiratie door te ondernemen met certificaat ‘Sociaal ondernemer’

Deze workshop over de kracht van de ondernemer wordt aangeboden door MKB Sociaal in samenwerking met de Structura Academie. In deze interactieve workshop presenteren wij u het ontwikkelboek vanuit BOB; Beeldvorming, Oordeelsvorming, Besluitvorming.

MKB Sociaal heeft een eigen ‘ontwikkelboek’ voor duurzame ondernemers ontwikkeld. Dit ontwikkelboek is vertaald in een checklist en een app, geeft inspiratie en omvat 9 vragen van het kernproces. Beantwoord u alle vragen met ja: dan heeft u een juiste balans tussen uw bedrijf en uw persoonlijke ontwikkeling.

De ondernemer in zijn kracht. Wilt u weten wat voor u en uw organisatie vandaag de belangrijkste stap is om te nemen? Maak kennis met uw eigen kracht. Zonder verandering staat u stil.

De workshop duurt van 13:00 tot 17:00 uur. De kosten bedragen € 195 per deelnemer plus de kosten voor het ontwikkelboek van € 25 met maximaal 10 deelnemers. U kunt zich inschrijven voor de workshop van oktober, november en december 2017 (reservering) door u aan te melden via het contactformulier.

Organisatie & Management

  • Kwaliteitszorg; een ondernemerstraining voor startende  en jonge groeiende organisaties

kaartje-JCB