Trainingen

Trainingen voor werkgevers, ondernemers en gemeenten

Jobcoachbureau De Brug biedt werkgevers, ondernemers en gemeenten de volgende trainingen in twee dagdelen. De kosten voor de trainingen bedragen € 895,00 per deelnemer (excl. BTW en reiskosten).

Supported employment – Jobcoaching (intern) met certificaat ‘Gecertificeerd jobcoach’

  • Assessment
  • Aanvraag (werkgevers)
  • Werkgeversbenadering (gemeenten)
  • Coaching

Deelnemers ontvangen een certificaat ‘Gecertificeerd jobcoach’.

Indien gewenst blijft Jobcoachbureau De Brug minimaal 3 en maximaal 6 maanden actief met ondersteuning met het assessment, de aanvraag en de coaching. Dit geldt per werknemer en vanuit een abonnement. De abonnementskosten zijn afhankelijk van het in te zetten begeleidingsregime voor de werknemer en worden apart geoffreerd.

Naast deze trainingen hebben wij ons gericht op online re-integratie. Meer informatie vindt u binnenkort op www.e-integratie.nl.

Meld u aan via ons contactformulier.

Het Ontwikkelboek – Inspiratie door te ondernemen met certificaat ‘Sociaal ondernemer’

Deze training over de kracht van de ondernemer wordt aangeboden door MKB Sociaal in samenwerking met de Structura-Groep. In deze interactieve training presenteren wij u het ontwikkelboek vanuit BOB; Beeldvorming, Oordeelsvorming, Besluitvorming.

MKB Sociaal heeft een eigen ‘ontwikkelboek’ voor duurzame ondernemers ontwikkeld. Dit ontwikkelboek is vertaald in een checklist en een app, geeft inspiratie en omvat 9 vragen van het kernproces. Beantwoord u alle vragen met ja: dan heeft u een juiste balans tussen uw bedrijf en uw persoonlijke ontwikkeling.

De ondernemer in zijn kracht. Wilt u weten wat voor u en uw organisatie vandaag de belangrijkste stap is om te nemen? Maak kennis met uw eigen kracht. Zonder verandering staat u stil.

De workshop duurt van 13:00 tot 17:00 uur. De kosten bedragen € 195 per deelnemer plus de kosten voor het ontwikkelboek van € 25 met maximaal 10 deelnemers. U kunt zich inschrijven voor de workshop van oktober, november en december 2020 (reservering) door u aan te melden via het contactformulier.

Organisatie & Management

  • Kwaliteitszorg; een ondernemerstraining voor startende  en jonge groeiende organisaties
kaartje-JCB
© Copyright 2020 Jobcoachbureau De Brug B.V.