Trainingen

Jobcoachbureau De Brug biedt werkgevers, ondernemers en gemeenten de volgende trainingen in twee dagdelen. De kosten voor de trainingen bedragen € 895,00 per deelnemer (excl. BTW en reiskosten).

Supported employment – Jobcoaching (intern) met certificaat ‘Gecertificeerd jobcoach’

  • Assessment
  • Aanvraag (werkgevers)
  • Werkgeversbenadering (gemeenten)
  • Coaching

Deelnemers ontvangen een certificaat ‘Gecertificeerd jobcoach’.

Naast deze trainingen hebben wij ons gericht op online re-integratie. Meer informatie vindt u binnenkort op www.e-integratie.nl.

Meld u aan via ons contactformulier.

Het Ontwikkelboek – Inspiratie door te ondernemen met certificaat ‘Sociaal ondernemer’

Deze training over de kracht van de ondernemer wordt aangeboden door MKB Sociaal in samenwerking met de Structura-Groep. In deze interactieve training presenteren wij u het ontwikkelboek vanuit BOB; Beeldvorming, Oordeelsvorming, Besluitvorming.

MKB Sociaal heeft een eigen ‘ontwikkelboek’ voor duurzame ondernemers ontwikkeld. Dit ontwikkelboek is vertaald in een checklist en een app, geeft inspiratie en omvat 9 vragen van het kernproces. Beantwoord u alle vragen met ja: dan heeft u een juiste balans tussen uw bedrijf en uw persoonlijke ontwikkeling.

De ondernemer in zijn kracht. Wilt u weten wat voor u en uw organisatie vandaag de belangrijkste stap is om te nemen? Maak kennis met uw eigen kracht. Zonder verandering staat u stil.

De workshop duurt van 13:00 tot 17:00 uur. De kosten bedragen € 195 per deelnemer plus de kosten voor het ontwikkelboek van € 25 met maximaal 10 deelnemers. U kunt zich inschrijven voor de workshop van oktober, november en december 2020 (reservering) door u aan te melden via het contactformulier.

Organisatie & Management

  • Kwaliteitszorg; een ondernemerstraining voor startende  en jonge groeiende organisaties
kaartje-JCB
© Copyright 2020 Jobcoachbureau De Brug B.V.