Onze visie

De visie van Jobcoachbureau De Brug is gericht op balans tussen mens en maatschappij. Het toepassen van een methodiek van een Individuele Vraaggerichte Benadering (de mens). En een juiste afstemming tussen de klantrelaties binnen het speelveld (de maatschappij). Er wordt uitsluitend gewerkt vanuit de stappen van deze methodiek, welke zijn vastgelegd in de visie en eindtermen van de voormalige Beroepsvereniging van Jobcoaches.

De werkzoekende (of werknemer) staat in deze centraal. Er wordt uitgegaan van de persoonlijke kracht en het ontwikkelproces van de werkzoekende. Gedurende dit proces wordt aandacht besteed aan het assessment.

Wij kijken tevens naar het perspectief van de werkgever. Dit wordt omvat in werkgeversbenadering en coaching.

Ons streven is een optimale match te realiseren tussen het ontwikkelproces van de werkzoekende vanuit het assessment. Een vertaling hiervan naar een zoekprofiel voor de werkgeversbenadering. En uiteindelijk een baananalyse voor de coaching en loopbaanbegeleiding.

Al onze jobcoaches en loopbaanbegeleiders hebben een Incompany training gevolgd om de methodiek in de praktijk te brengen. Het resultaat is gericht op een duurzame plaatsing op de arbeidsmarkt.

kaartje-JCB     Duurzom / Urgenda     BVJ_Logo