Onze visie

Balans tussen mens en maatschappij

De visie van Jobcoachbureau De Brug is gericht op balans tussen mens en maatschappij. Het toepassen van een methodiek van een Individuele Vraaggerichte Benadering (de mens). En een juiste afstemming tussen de klantrelaties binnen het speelveld (de maatschappij). Er wordt uitsluitend gewerkt vanuit de stappen van deze methodiek, welke zijn vastgelegd in de visie en eindtermen van de voormalige Beroepsvereniging van Jobcoaches.

Wij streven naar een optimale balans in de persoonlijke en bedrijfsontwikkeling: de werkzoekende (of werknemer) staat in deze centraal. Er wordt uitgegaan van de persoonlijke kracht en het ontwikkelproces van de werkzoekende. Gedurende dit proces wordt aandacht besteed aan het assessment en de persoonlijke ontwikkeling. Wij kijken tevens naar het perspectief van de werkgever. Dit wordt omvat in werkgeversbenadering en coaching en de bijdrage van de werkzoekende aan de bedrijfsontwikkeling.

Ons streven is een optimale match te realiseren tussen het ontwikkelproces van de werkzoekende vanuit het assessment. Een vertaling hiervan naar een zoekprofiel voor de werkgeversbenadering. En uiteindelijk een baananalyse voor de (job)coaching of voor de werknemer loopbaanadvies of loopbaanbegeleiding. Al onze jobcoaches en trajectbegeleiders hebben een Incompany training gevolgd om de methodiek in de praktijk te brengen. Het resultaat is gericht op het voorkomen van een mismatch en een duurzame plaatsing op de arbeidsmarkt.

kaartje-JCB
© Copyright 2020 Jobcoachbureau De Brug B.V.