Jobcoaching (extern)

Betaald werk met een externe jobcoach

Externe jobcoaching houdt in ondersteuning van een werkzoekende om betaald werk te verkrijgen en te behouden. Jobcoachbureau De Brug begeleidt en bemiddelt u als werkzoekende om dit resultaat te bereiken. Wij richten ons op uw persoonlijke kracht en ontwikkelingsproces. Met andere woorden, uw talenten en ontwikkelingsmogelijkheden. Hierbij gaan wij uit van Individuele Vraaggerichte Benadering en Supported Employment.

Een Individuele Vraaggerichte Benadering: 

Het gaat dus om u! Dit is onze werkwijze. Wij ondersteunen met een uitgebreid assessment, een kwalitatieve werkgeversbenadering en gedegen coaching.

Supported Employment:

Het met de methodiek ondersteunen van werkzoekenden (of werknemers) met een achterstand. Deze achterstand kan zijn door een arbeidshandicap, langdurige werkloosheid, of ziekmelding. Ook het niet succesvol hebben kunnen worden als ZZP’ er. Onze methodiek leidt veelal tot een duurzame arbeidsrelatie of een succesvolle onderneming.

Kijk ook naar onze mogelijkheden voor interne jobcoaching.

Vanuit onze erkenning van het UWV voor persoonlijke ondersteuningen onze gecertificeerde jobcoaches, helpen wij u graag verder.

Kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag? Of wilt u een vrijblijvend gesprek? Stuur gerust een berichtje en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wilt u:

Arbeidsactivering?

Arbeidsintegratie?

Jobcoaching (intern)?

Klikt u dan op een van de bovenstaande verwijzingen.

kaartje-JCB
UWV Erkend Jobcoachbureau
© Copyright 2020 Jobcoachbureau De Brug B.V.