Jobcoaching (intern)

Interne jobcoaching houdt in ondersteuning van een werknemer om betaald werk te behouden. Jobcoachbureau De Brug begeleidt u als werkgever met het assessment, de aanvraag (of werkgeversbenadering voor gemeenten) en de coaching om dit resultaat te bereiken. Wij richten ons op persoonlijke kracht en ontwikkelingsproces. Met andere woorden, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden. Hierbij gaan wij uit van een methodiek van een Individuele Vraaggerichte Benadering (IVB) en Supported Employment.

Naast het ondersteunen met een uitgebreid assessment, de aanvraag (of werkgeversbenadering) en gedegen coaching van een werknemer, biedt Jobcoachbureau De Brug tevens de training Jobcoaching (intern) voor werkgevers en gemeenten.

Vanuit onze erkenning van het UWV voor persoonlijke ondersteuning, onze erkenning vanuit Duurzom / Urgenda voor onze duurzame intenties en agenda en onze gecertificeerde jobcoaches, helpen wij u graag verder.

Kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag? Of wilt u een vrijblijvend gesprek? Stuur gerust een berichtje en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Wilt u:

Arbeidsactivering?

Arbeidsintegratie?

Jobcoaching?

 

Klikt u dan op een van de bovenstaande verwijzingen.

kaartje-JCB     UWV Erkend Jobcoachbureau     Duurzom / Urgenda

© Copyright 2020 Jobcoachbureau De Brug B.V.